Category Archives: Punesimi

Pse taksa mbi naftën duhet të rritet

Nga Rita Strakosha Së fundmi ka pasur reagim të fortë të shoqërisë civile dhe politikës mbi rritjen e taksës mbi naftën. Rritja e taksës do të shtojë kostot e jetesës së qytetarëve dhe kostot e bizneseve. Por rritja e taksës … Continue reading

Posted in Punesimi, Transporti | Leave a comment

Nje strategji alternative punesimi

Foto:”Kam doktoraturë, kam bërë 3 kurse pasuniversitare, 6 studime. Punoj për bukën e gojës” Papunësia është një ndër problemet më të rëndësishme të ekonomisë shqiptare. Shifrat zyrtare flasin për papunësi stabël, por këto shifra pak të besueshme janë. Ato tregojnë … Continue reading

Posted in Punesimi | Leave a comment