Korrupsioni në shëndetësi

Rita Strakosha

5 muajt e fundit jemi marrë me një studim të korrupsionit në shërbimet shëndetësore publike. Studimi është financuar nga Ambasada Amerikane, është realizuar me mbështetjen e Qendrës Kombëtare Për Shërbime Komunitare, me autorë Rita Strakoshën dhe mjekun Phd. Gazmend Koduzi. Bashkë me koleget e mia kemi intervistuar me qindra pacientë dhe të afërm të tyre.

Në linkun Studim mbi korrupsionin ne shendetesi_11 prill mund të gjeni studimin.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura në studim janë të autorëve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

Advertisements
This entry was posted in Financat, Te ndryshme, Tranzicioni social-ekonomiko-politik, Vetemjaftueshmeria and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s