Libri “Bleta”

Libri “Bleta” është botuar në vitin 1971, nga Instituti i Lartë Shtetëror i Bujqësisë, me autor docent Qenan Nuri. Këtu mund të lexoni librin e skanuar.  Nuk di që libri të shitet aktualisht në ndonjë librari. Duke qenë botim i një instituti shtetëror komunist, besoj se është pasuri e përbashkët, dhe nuk shkelen të drejtat e autorit duke e nxjerrë onlain.

Advertisements
This entry was posted in Bujqesia organike & urbane, Vetemjaftueshmeria and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s