Tradita te vjetra: punimi me shtiza_vellimi 2

Pergatiti: Rita Strakosha, ritastrakosha@yahoo.com

tradita te vjetra_punimi me shtiza_vellimi 2 eshte pjesa e dyte e librit mbi punimin me shtiza (nese ju hapet me veshtiresi per shkak te madhesise mund ta ruani fillimisht ne kompjuter dhe pastaj ta hapni).

 

Advertisements
This entry was posted in Zeje veshmbathjesh. Bookmark the permalink.

One Response to Tradita te vjetra: punimi me shtiza_vellimi 2

  1. Pingback: Cantat rrjete ne vend te qeseve plastike | Si te mbijetojme KRIZEN ekonomike

Comments are closed.