Planifikimi familjar natyral

Metoda Billings

Planifikimi familjar pakëson degradimin e ambjentit dhe rënien e standarteve të jetesës që shkakon rritja e pakontrolluar e popullsisë.

Përdorimi i hormoneve, materialeve sintetike do të jenë metoda gjithmonë e më të kushtueshme kontracepsioni pas pikut të naftës, pikërisht atëhere kur do të ketë dhe më shumë nevojë për planifikim. Aktualisht ka shumë çifte të cilët nuk kanë mundësi ekonomike të përdorin mjetet e ndryshme të kontracepsionit, ose kanë probleme shëndetësore nga përdorimi i tyre.

Prandaj me këtë postim do ju shpjegoj metodën Billings të planifikimit familjar. 100% natyrale. Mund të përdoret nga çiftet që duan të shmangin shtatëzaninë dhe nga ato që dëshirojnë shumë një fëmijë, por suksesi po vonon.

Është diçka që gjinekologët, për fat të keq, nuk marrin mundimin t’jua shpjegojnë grave shqiptare, kështu që po e përfshijmë në axhendën e këtij siti.

Klikoni: planifikimi familjar natyral.

Rita Strakosha

Advertisements
This entry was posted in Planifikimi familjar natyral. Bookmark the permalink.