Tradita te vjetra: punimi i veshjeve me dore, vellimi 1

Pergatiti: Rita Strakosha, ritastrakosha@yahoo.com

Një traditë e vjetër, e praktikuar kur energjia nuk ishte aq e bollshme sa dekadat e fundit dhe gratë nuk ishin të punësuara në industrinë e prodhimit dhe të shërbimeve është punimi me shtiza.

Rritja e papunësisë në rradhët e grave për shkak të pikut të naftës, bën që kjo traditë të rikthehet të jetë e dobishme për to dhe familjet e tyre.

Në Tradita te vjetra_punimi me shtiza_vellimi 1 mund të mësoni teknika te dobishme të thurjes me shtiza (nëse për shkak të madhësise keni veshtirësi në hapje, mund ta ruani fillimisht dokumentin në kompjuter dhe të hapni kopjen e ruajtur). Kurse vellimin 2 mund ta lexoni ketu.

Advertisements
This entry was posted in Zeje veshmbathjesh. Bookmark the permalink.

One Response to Tradita te vjetra: punimi i veshjeve me dore, vellimi 1

  1. Pingback: Cantat rrjete ne vend te qeseve plastike | Si te mbijetojme KRIZEN ekonomike

Comments are closed.